SIIRTOLAPUUTARHAYHDISTYS

Vanhanmyllyn siirtolapuutarhayhdistys toimii alueen ylläpitäjänä. Jäsenistö koostuu siirtolapuutarha-alueen asukkaista ja muutamista ulkopuolisista jäsenistä. Yhdistyksen hallussa on kerhotalo ja muut yhteiset rakennukset.Vanhanmyllyn siirtolapuutarhayhdistys on myös Suomen Siirtolapuutarhaliiton jäsenyhdistys.

Yhdistys rahoittaa toimintaansa muun muassa jäsenmaksuilla, arpajaistuotoilla sekä järjestämällä myyjäisiä. Edellä mainitut tapahtumat järjestetään talkootyönä. Myös yhteisten tilojen ja alueiden kunnostus tehdään talkootyönä tai korvaamalla työ syyskokouksen vahvistamalla rahasummalla.

KERHOTALO

Kerhotalo tarjoaa jäsenille mahdollisuuden muun muassa käsityöharrastuksiin kuten kankaankudontaan. Kerhotaloa voi varata erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Kerhotalolla on hyvät saniteettitilat ja suuri hyvin varusteltu keittiö.

Kerhotalon varaus tehdään kerhotalolla olevaan kalenteriin. Tekstiviesti-ilmoitus isännälle p. 040 582 5953.

SAUNA

Yhdistyksen sauna on jäsenten käytettävissä keväästä syksyyn. Yhteissaunapäivät ja kellonajat voit tarkistaa saunan päädyn ilmoitustaululta. Voit varata saunan myös omaan lyhytaikaiseen käyttöön ilmoitustaulun varauskalenterin ohjeiden mukaan.

AIKATAULU 2020

Tammikuu
su 26.01 klo 14 hallituksen kokous


Helmikuu

su 23.02  klo 14 hallituksen kokous

Maaliskuu
su 15.03  klo 14 vuosikokous