SIJAINTI

Vanhanmyllyn siirtolapuutarha sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta, lähellä kolmostietä (liittymä nro 16). Keskustasta tullessa ajetaan Läntistä yhdystietä kolmostien ylitse, jonka jälkeen käännytään oikealle tieviittan "Siirtolapuutarha" ja muutaman sadan metrin päästä vasemmalle "Vanhanmyllyntie" kohdalta. Risteyksestä on matkaa kerhotalolle n. 500 m ja kerhotalo on tien vasemmalla puolella.

Googlen kartta

LÄHIALUE JA PALVELUT

Alle kilometrin päässä on kaksi huoltoasemaa-Teboil ja ABC- kauppoineen (Lidl ja Alepa), rautakauppoja, sisustusliikkeitä jne. Hyvän sijaintinsa ansioista siirtolapuutarhalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, noin kilometrin kävelymatkan päähän. Liikenteen ja kauppojen läheisyys ei kuitenkaan tunnu puutarhalla, vaan se on vehreä ja rauhallinen.

Alue rajoittuu lännessä Vantaanjokeen, pohjoisessa ja koillisessa peltoihin. Kaakossa ja eteläsivulla rajana on tilustie. Alueen kokonaispinta-ala on n. 11,6 hehtaaria, josta vuokrattavien viljelypalstojen osuus on n. 5,8 ha. Loput n. 5,8 ha jakautuu yleisten viheralueiden, pysäköintialueiden, yhteisten rakennusten ja alueen tiestön kesken.

Katso tarkemmin alueen kartasta (PDF, 42 kt).